Békéscsabára kerültek

Bács-Kiskunban 22 határsértő akadt fenn az ellenőrzésen

Egy szerb férfival szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben, őt kitoloncolták az országból, a többiek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be.

2013.05.05 09:50MTI

Három szerb, nyolc koszovói, két szír, kilenc török állampolgárságú határsértőt fogtak el a járőrök szombaton a szerb-magyar határ Bács-Kiskun megyei szakaszának közelében - tájékoztatott Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

Mélykút, Csikéria és Kelebia belterületén, valamint a határ közelében igazoltatták a külföldieket, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállították őket tiltott határátlépés miatt.

Egy szerb férfival szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben, őt kitoloncolták az országból, a többiek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért átszállították őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal békéscsabai befogadó állomására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.