Súlyosan megsérült egy férfi

Összeverekedtek a majálison Lentiben

Garázdaság és súlyos testi sértés miatt indult eljárás két férfi ellen Lentiben, mert szerda este megvertek egy idősebb férfit a városban tartott majálison.

2013.05.02 10:14MTI

A szórakozó férfiak eddig ismeretlen körülmények között összeszólalkoztak idősebb ismerősükkel, akit a két fiatalabb később megvert. A megtámadott férfit a mentők – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülésekkel szállították a zalaegerszegi kórházba.
   
A lenti rendőrök a 41 éves K. Attila Árpád, valamint a 25 éves S. Tamás ellen garázdaság, illetve súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, de mindkét gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.