Három halott és egy súlyos sérült

Családi dráma Üllőn - az elkövetőnek nem volt fegyvertartási engedélye

Engedély nélkül tartott maroklőfegyverrel ölte meg két családtagját, illetve önmagát .

2013.04.30 11:16MTI

A főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Ferenc, 74 éves üllői lakos ellen.
   
Hétfőn késő délután az üllői Akácfa utca egyik családi házának udvarán a 74 éves S. Ferenc rálőtt élettársára, a nő fiára és édesanyjára, majd öngyilkos lett. A 64 éves élettárs, 41 éves fia, illetve a fegyverét végül maga ellen fordító idős férfi a helyszínen meghalt, az elhunyt élettárs édesanyját súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
    
A megyei főkapitányság kedden azt közölte: az eljárás során megállapították, hogy S. Ferenc a bűncselekményt egy engedély nélkül tartott maroklőfegyverrel követte el.
   
A rendőrség azóta intézkedett a család kutyájának biztonságba helyezéséről, az állatot egy Üllőn lévő menhelyre szállították - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.