A lövöldöző magával is végzett

Családi dráma Üllőn - hárman meghaltak a lövöldözésben

A kevéssel este hat óra előtt történt lövések következtében S. Ferenc 64 éves élettársa, a 41 éves fia és a lövöldöző a helyszínen meghalt. A nő édesanyját kórházba vitték.

2013.04.29 20:32MTI

Az üllői önkormányzatnak nincsenek olyan információi, melyek szerint a városban hétfő este történt, három emberéletet követelő lövöldözés hátterében esetleg súlyos családi konfliktusok állnának - közölte a település alpolgármestere az MTI-vel. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint a 74 éves S. Ferenc hétfő este Üllő egyik családi házának udvarán többször meglőtte élettársát, az ő fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett.

A 64 éves élettárs, a 41 éves fia, illetve a fegyverét végül maga ellen fordító idős férfi a helyszínen meghalt, az elhunyt élettárs édesanyját súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A hvg.hu információja szerint a baleseti intézetből a sérültet továbbszállították, mivel az ottani intenzív osztályon nem volt hely. A három halálos áldozatot követelő bűnügyben a PMRFK nyomoz, a helyszínelés és az adatgyűjtés jelenleg is tart.

Fehér Imre (Fidesz - KDNP), a több mint 11 ezer lakosú Üllő alpolgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, az önkormányzathoz nem jutottak el olyan hírek, melyek szerint a több mint tíz éve az Akácfa utcában lakó család tagjai között ekkora ellentétek feszültek volna. Tájékoztatása szerint a városban általános a döbbenet, a tragédia helyszínének közvetlen környezetében csupán lehúzott redőnyöket látni, az Akácfa utcába - ahol tart a helyszínelés - senkit sem engednek be.

Az alpolgármester elmondta, hogy a bűncselekmény egy "átlagos" családi házas övezetben, Üllő északi részén történt, a tragédia elszenvedőiről (a család tagjairól) pedig csupán annyit hallani, hogy meglehetősen zárkózottan éltek. Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője kevéssel este 10 óra előtt az MTI ismételt érdeklődésére közölte: az eljárást a gyilkossággal gyanúsított idős férfi ellen ugyanúgy lefolytatják, mintha életben lenne, hiszen a súlyos bűncselekmény indítékát ki kell deríteni. A munkában szakértők segítik a rendőrséget. A nyomozók már több szomszédot kihallgattak, de az adatgyűjtés még sokáig eltarthat - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.