Az ő halálának okát is vizsgálják

Családi tragédia Csepregen - bezárta feleségét, mielőtt végzett gyerekeivel és önmagával

A rendőrség szerint megalapozott a gyanú, hogy az apa ölte meg két gyermekét csütörtökön a Vas megyei Csepregen.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.02.15 14:13MTI

Kazmar Enikő, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a rendőrség honlapján is közzétett közleményben azt írta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a hat- és a hároméves kisfiú bűncselekmény áldozata lett, elkövetésével a harminchat éves férfi megalapozottan gyanúsítható.

A jelenlegi adatok szerint a férfi a gyermekek anyját bezárta a csepregi ház egyik helyiségébe, majd felgyújtotta a házat, és magával is végzett - fűzte hozzá.

A nőnek sikerült kimenekülnie az épületből, jelenleg kórházban kezelik - tudatta.

A rendőrség több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja a nyomozást - áll a közleményben.

Vassné Szele Adrienne, a Vas Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta, a tragédia ügyében megalapozott álláspontot csak az igazságügyi szakértői vélemények elkészülte után lehet kialakítani, ez azonban több napot, de akár néhány hetet is igénybe vehet.

Hozzátette: a rendelkezésre álló adatok szerint a két kisgyermek emberölés áldozata lett, ugyanakkor a rendőrségnek azt is meg kell vizsgálnia, hogy az apa önkezével vetett-e véget az életének, vagy esetében is felmerülhet az idegenkezűség.

Az ügyész tájékoztatása szerint a helyszíni szemle adatainak értékelésében és az édesanya későbbi tanúvallomásában is lehetnek olyan információk, amelyek döntő fontosságúak lehetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.