Sikerült kimenekülnie

Családi tragédia Csepregen - az anyát sokkos állapota miatt kezelik

A történtek miatt elszenvedett sokk miatt szorul kórházi kezelésre az az édesanya, akinek két gyermekét ölték meg csütörtök este Csepregen.

2013.02.15 09:33MTI

Nagy Lajos, a szombathelyi Markusovszky Kórház vezérigazgató-főorvosa elmondta, hogy az asszonyt füstmérgezés gyanújával vitték kórházba, de jelenleg inkább sokkos állapota miatt szorul kezelésre. A beteg nincs abban az állapotban, hogy a sajtó kérdéseire válaszoljon, a kórház pedig a beteg érdekeit szem előtt tartva elzárkózik attól, hogy bővebb információt adjon - közölte.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök este a nyomozás érdekeire hivatkozással csupán annyit közölt, hogy két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban. Az MTI úgy tudja, családi tragédia történt, egy férfi rátámadt a családjára és megölte két kisgyermekét, egy hároméves és egy négyéves kisfiút, az anyának azonban sikerült kimenekülnie.

A nyugat.hu internetes portál információi szerint a férfi ezután magára gyújtotta a házat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.