80 éves volt az áldozat

Pár üveg borért és némi készpénzért verte halálra az idős nőt

Vádemeléssel zárta a rendőrség a nyomozást egy 2011 januárjában elkövetett gyilkossági ügyben.

2013.04.15 12:13Havariapress

2011 januárjában támadt rá egy férfi egy idős asszonyra kovácsvágási otthonában. A rabló olyan súlyosan megverte a 80 éves nőt, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A férfi ezt követően készpénzzel és pár üveg borral elmenekült a helyszínről. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói tavaly június 29-én elfogták és őrizetbe vették azt a 21 éves helyi férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

A fiatalembert a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A rendőrség a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult nyomozást a napokban lezárta, és az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.