Anyját rémálmok gyötrik

Vörösborral kábították Szita Bencét gyilkosai

Bódítószert kevertek Szita Bence (+11) üdítőjébe, kínzása előtt pedig vörösborral itatták.

Nézze meg a szomorú képeket! >>> képgaléria

2013.03.09 08:17ma.hu

A Blikk információi szerint a szőke kiskamasz feltételezett gyilkosai így próbálták eltompítani a kisfiú érzékeit, hogy ne tudjon elmenekülni kínzói elől, akik ásóval és késsel estek a védtelen gyereknek a Sántoshoz közeli erdőben.

- Lehunyom a szemem, és azonnal bevillan a rettenetes kép, ahogy szegénykét hárman körbeállják a vaksötét erdőben. Hiába ordít torkaszakadtából, nem tudok neki segíteni - mesélte könnyeit nyelve Bence édesanyja, Szita Szilvia (41), aki tegnap fotókon láthatta kisfia vérbe fagyott testét - írja a Blikk.

- Nem kellett volna megnéznem, de valami miatt mégis látni akartam. Amikor a temetés előtt elbúcsúztam tőle, nem engedtek közel hozzá. De tudni akartam, mit műveltek vele. Az édesanyja vagyok, ennyivel tartoztam neki - suttogta Szilvia, miközben Bence nyakláncát szorongatta. Az emlékeken kívül ez az ezüst ékszer az egyetlen, amit a kisfiú maga után hagyott.

A Blikk szerint a nyomozók hiába fésülték át az erdőket, sem a tavaly október ­29-én meggyilkolt kisfiú ruháit, sem mobiltelefonját nem találták meg.

- A születésnapjára vettem neki, s annyira vigyázott rá, hogy minden játék vagy focizás előtt levette - mosolygott keserűen Szilvia, akinek lánya, Lilla (20) akasztotta a láncot a nyakába Bence temetésén.

Amíg a család továbbra is a gyásszal küzd és a miértekre keresi a választ, a három feltételezett gyilkos, P. Erika (47), K. József (41) és B. József (52) a kihallgatás során mindvégig egymásra mutogatott. Úgy tudja a lap, B. József semmit sem volt hajlandó mondani a nyomozóknak. A zsaruk P. Erikától tudták meg azt is, hogy 192.200 forintért vállalta el Bence eltüntetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.