Zokogva könyörgött életéért

Túlélhette volna a kínzást Bence, ha nem ássák el - megrázó tartalom!

Túlélte volna Szita Bence (+11) a brutális kínzást, ha nem temetik el élve az előre megásott sírjába.

Egyszerűen nincsenek szavak arra, ami a 11 éves kisfiúval történt - képek >>> képgaléria

2013.03.05 07:10ma.hu

Egyebek mellett ez a döbbenetes részlet szivárogott ki az egész országot megrázó gyilkosságról. A Blikk információi szerint miközben a kiskamasz hangosan zokogva könyörgött életéért a Sántoshoz közeli vaksötét erdőben, a gyilkosság megbízója, P. Erika (47) autójában hallgatta végig a szívbe markoló kiáltásokat, de mégsem tett egy lépést sem, hogy megállítsa a borzalmak végrehajtását. A kisfiú nevelőapjának, Gyöngyi Sándornak (47) egykori párja a nyomozás eredménye szerint egy ujjal sem ért a kisfiúhoz, és azt sem látta, hogyan kínozzák kis híján halálra a kis Bencét.

- A rendelkezésre álló adatok szerint védencem nem vett részt a gyilkosságban. Egy rossz döntést hozott, azután pedig elmondása szerint sodródott az eseményekkel - magyarázta dr. Berlik Zoltán, a nő kirendelt védője. - Nem látta, hogyan ütik a kisfiút, mint ahogy a gödröt sem ő ásta meg, és a gyerek testét sem ő dobta a gödörbe.

A kegyetlen nő és két tettestársa, a Kojak néven elhíresült B. József (52) és a négygyermekes K. József (41) a borzalmas estén a Sántoshoz közeli erdőben váratlanul egy vadásszal találkozott, emiatt P. Erika elmondása szerint a két férfi elhatározta, hogy kiássák a gyereket, hogy új rejtekhelyet keressenek neki, a nő azonban ekkor sem szállt ki kocsijából.

- Védencem állítása szerint a félelemtől lebénulva ült az autóban. Fogalma sem volt róla, milyen iszonyatos sebek borítják a gyerek testét - folytatta az ügyvéd, aki hozzátette: P. Erika a hétfői iratismertetéskor is elfordította a fejét, amikor Bence vérbe fagyott holtestét akarták megmutatni neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.