Útban volt gyilkosának a fiú

Bence egyetlen hibája az volt, hogy létezett

Brutális módon gyilkolta meg nevelőanyja és cinkosai a 11 éves Szita Bencét. Az eset mindenkit megdöbbentett, sokan tették fel a kérdést: mit vétett a kisfiú? A válasz: semmit.

Nézze meg, hol találták meg! >>> képgaléria

2012.11.04 13:38ma.hu
P. Erika, a mindenre elszánt nő

Kaposvár fészerlaki városrészének közelében találták meg az eltűnt 11 éves Szita Bence holttestét szombaton délelőtt. Olyan kegyetlenséggel követték el a gyilkosságot, hogy Piros Attila, a Somogy megyei rendőrfőkapitány is elcsukló hangon tudott csak beszámolni rendkívüli sajtótájékoztató keretében a bűncselekményről, míg lapértesülések szerint a kisfiú nevelőapja a holttest azonosítása során is csak a halott kisfiú arcát láthatta. Minden bizonnyal a további részletek olyan sokkot okozhattak volna számára, ami kiheverhetetlen.

A családot ismerő szemtanúk leírása szerint a nevelőapa nem vér szerinti szülője a fiúnak, előző felesége legkisebb gyermeke, akit akkor ismert és szeretett meg, mikor a volt feleségéhez vitte közös lányukat látogatóba, azonban a nő nem gondoskodott róla sem, így Sándor magához vette Bencét is. Sokáig hármasban éldegéltek, mikor a férfi 3 évvel ezelőtt megismerkedett P. Erikával, a gyilkosság feltételezett elkövetőjével, aki mindenáron szeretett volna Sándorral élni. Rövid időre oda is költözött a nő gyerekeivel, ám P. Erika hasonló korú fia és Bence nem jöttek ki egymással, így az apa javaslatára elköltöztek. A sértődött és feldühödött nő mindenáron szeretett volna visszaköltözni, ennek akadályát pedig a 11 éves nevelt kisfiúban látta, így felbérelt két hajléktalant, hogy tüntessék el az útjából.

Mint ismeretes, Szita Bence hétfőn este tűnt el, aznap éjjel jelentette be ezt nevelőanyja a rendőrségnek. Hogy nehezítse a nyomozást, azt mondta, míg a gyereket kereste, a kocsiját is ellopták, így egyszerre két ügy indult, ami ráadásul félrevezette a nyomozókat. Majd végül szombat délelőtt megtalálták az előre megásott sírt, nem sokkal utána pedig a holttestet. A gyereket ásóval és késsel, különös kegyetlenséggel végezték ki.

A Kaposvári Törvényszék 2012. november 4-én elrendelte a 11 éves
felsőmocsoládi kisfiú megölésével gyanúsított P. Erika, B. József és
K. József előzetes letartóztatását - tájékoztatta a ma.hu-t a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.