A gyerekgyilkosokkal a legkegyetlenebbek

Ide-oda szállítják a börtönök között Szita Bence gyilkosait

Ide-oda szállítják a börtönök között Sz. Bence (+11) gyilkosait. A kegyetlenség kitervelőjét, P. Erikát (47) a napokban Szombathelyről Pécsre vitték, B. József (53) szintén egy másik fegyházba került. Egyedül K. József (41) marad Kaposváron.

2013.02.08 08:16Havariapress

A kegyetlen tett fő gyanúsítottja, Bence nevelőapjának élettársa a letartóztatása óta több börtönt is megjárt. Hetekig őrizték rendőrségi fogdán, majd a szombathelyi ,,luxus" fegyintézetbe szállították. Ott sem maradt sokáig.

Valóban elszállították ügyfelemet. Azt, hogy éppen hova viszik, mindig utólag tudom meg - magyarázta Berlik Zoltán, P. Erika ügyvédje.

Az asszonyt és társait is egy, legfeljebb két fős cellákban tartják fogva. Az igazságügyi kriminálpszichológus szerint azért, mert a büntetés-végrehajtás így tudja legjobban megvédeni őket.

A börtönökben nagyon hamar híre megy, hogy új ,,lakó" érkezett. P. Erika van a legnehezebb helyzetben, hiszen a női elítéltek a legkegyetlenebbek a gyerekgyilkosokkal. Sehol nincs biztonságban. A rabok hamar kiderítik, hogy ki ő és hogy milyen bűncselekményben vett részt, vélhetően ezért kell mindig újabb és újabb helyre szállítani - érvelt Facsarné dr. Werner Mária, hozzátéve: azért vannak a gyanúsítottak több száz kilométerre egymástól, hogy semmiképp se beszélhessenek össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.