November 10-én, szombaton

Forgalomkorlátozások lesznek Kaposváron Sz. Bence temetésének napján

Forgalomkorlátozások lesznek november 10-én, szombaton Kaposváron, Szita Bence temetésének napján a Keleti temető környékén.

2012.11.07 17:51MTI

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata : reggel hat órától a Mező Imre csomóponttól a Pécsi utca kereszteződéséig a Mező Imre utca nyugati oldalán „Megállni Tilos!” jelzőtábla lép érvénybe, a Mező Imre csomópontnál pedig rendőri forgalomirányítás lesz. A Mező Imre utca keleti oldalán a Pécsi utca és a Mező Imre utca közötti szakaszon korlátozott számban lesz lehetőség parkolásra.
   
A rendőrség kéri, hogy a temető előtti várakozóhelyeket hagyják szabadon a családtagok, közvetlen hozzátartozók részére.
   
A temetésre buszokkal érkezők részére kijelölt parkolóhelyeket biztosítanak a Pécsi utca jobb oldalán a Cukorgyár bejárója utáni szakaszon, személygépkocsikkal a Rákóczi Stadion keleti és nyugati oldalán jelölnek ki parkolókat. A parkolók telítettsége esetén további parkolóhelyeket lehet igénybe venni a Pécsi utcában, a Húskombinát előtti területen.
   
A temető megközelítéséhez javasolt útvonal a távolabbról érkezők részére a 61-es út és a Guba Sándor utca (6505-ös számú) felől.
   
A parkolásban rendőrök, polgárőrök is segítik temetésre érkezőket.
   
A 11 éves felsőmocsoládi kisfiút november 29-én ölték meg, holttestét a rendőrök múlt szombaton találták meg. A gyilkossággal a fiú nevelőapjának volt élettársát, a kisfiú eltűnését bejelentő 47 éves P. Erikát és két hajléktalant gyanúsítanak. Vasárnap mindhármukat előzetes letartóztatásba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.