Súlyos testi sértés miatt folyik az eljárás

Mosógépben rejtőzött el a körözött bűnöző

Személyi szabadság megsértése, és súlyos testi sértés miatt körözték azt a sajószentpéteri férfit, aki egy átalakított mosógépben próbált meg elrejtőzni a rendőrök elől.

2013.02.13 11:26MTI

A nyomozás adatai szerint heteken át lakásába zárta és brutálisan összeverte élettársát egy sajószentpéteri férfi. A körözés alatt álló férfire egy átalakított mosógépben találtak rá a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Sajószentpéteri Rendőrőrs nyomozói, akik egy közös akció keretében fogták el a gyanúsítottat a napokban.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben személyi szabadság megsértése, és súlyos testi sértés miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.