Az elkövetőket még keresi a rendőrség

Kültéri sziréna riasztotta el a rablókat Csornán

Zsákmány nélkül menekült el az a két rabló, akik szombaton délelőtt kíséreltek meg kirabolni egy utazási irodát, Csornán, de az alkalmazott működésbe hozta a kültéri szirénát.

2013.01.08 09:44HavariaPress

Csorna belvárosában ment be egy utazási irodába két sállal eltakart arcú férfi, szombaton délelőtt, majd egyikük fegyvert fogott az ott dolgozó nőre, és pénzt követelt. Az alkalmazott azonban megőrizte lélekjelenlétét, és megnyomta a pánikriasztót. A kültéri sziréna azonnal megszólalt, mire a két férfi zsákmányszerzés nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrség fegyveresen elkövetett rablás kísérlete miatt indított eljárást a két 170 centiméter magas, 20-25 év körüli férfi ellen, akiket még keresnek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.