Őrizetbe vették

Felgyújtotta a lakást, majd elment a rendőrségre

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki vasárnap délután felgyújtotta albérleti lakását az egyik tatabányai lakótelepen.

2012.12.31 12:45HavariaPress

Vasárnap délután jelent meg egy 32 éves férfi a tatabányai rendőrkapitányságon. Elmondta, hogy felgyújtotta a lakótelepi lakást, melyben albérlőként élt. A helyszínre a rendőrök riasztották a tűzoltókat, akik a bejárati ajtót betörve jutottak a lakásba. 

Az odabent összehordott, étolajjal lelocsolt, majd meggyújtott ruhákról a lángok a berendezési tárgyakra is átterjedtek. A lángokat megfékezték, az épületet átszellőztették a tűzoltók. 

A füst a tízemeletes ház legfelső emeletéig gomolygott, a tűzvizsgáló elsődleges nyilatkozata szerint fennállt a veszélye annak, hogy a tűz a szomszédos lakásokra is átterjed. A kihallgatásán beismerő vallomást tett gyújtogatót őrizetbe vették a rendőrök, s kezdeményezték a közveszély okozásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.