Életet mentett a körzeti megbízott

Mentőcsapat találta meg az erdőben bolyongó nőt

A körzeti megbízott nyakába ugrott és elsírta magát egy asszony, aki eltévedt az erdőben Komló közelében.

2012.12.15 12:50ma.hu

A komlói asszony 2012. december 14-én délután, Kisújbánya erdei településre akart taxival eljutni, azonban az autó csak egy darabig vitte, mert az erdei utak járhatatlanná váltak. Az asszony gyalog ment tovább, órákat gyalogolt, de nem érte el a települést, közben besötétedett és tájékozódni sem tudott, reménytelen helyzetbe került. Szerencsére volt nála telefon, felhívta a rendőrséget, és segítséget tudott kérni.

A hosszúhetényi körzeti megbízott kapta a riasztást elsőnek, aki azonnal mentőcsapatot szervezett, hívta a családtagjait, barátait, ismerőseit, közben az apósával egy terepjáróba ült, és megkezdte a kutatást. A legveszélyesebb meredélyekkel és vízmosásokkal kezdte, majd módszeresen bejárta a számításba vehető hegyoldalakat, erdei utakat, végül egy órával a segélyhívást követően megtalálta az eltévedt rémült asszonyt.

Az asszony nagyon megkönnyebbült, a körzeti megbízott nyakába ugrott és zokogott örömében – tájékoztatta a ma.hu-t a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.