Sokáig nem mertek szólni az áldozatok

Elsős középiskolás zsarolót fogtak el Borsodban

Zsarolta és bántalmazta két társát egy elsős középiskolás az idei tanév elejétől kezdődően folyamatosan Ózd egyik iskolájában, a fiút őrizetbe vették.

2012.12.05 14:36MTI

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a két fiú a fenyegetés és a bántalmazás ellenére sem mert szólni a történtekről, november végén azonban betelt náluk is a pohár. Akkor a folyamatos bántalmazás és fenyegetés mellett követelőzni is kezdett a gyanúsított, aki azt közölte velük, ha nem kap pénzt, "szétveri a fejüket" vagy "megöli" őket.

A rendőrség zsarolás bűntett, könnyű testi sértés, garázdaság és zaklatás vétség elkövetése miatt indított eljárást a fiatalkorú fiúval szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.