Idős embert fosztottak ki

Rablás Mezőtúron: ha magához tért a tulaj, újra kapott egy nagyot

Azt hitték, értéket találnak, de csak agyba-főbe verték a tulajt. Végül egy kardvágáson buktak meg.

2012.12.02 15:10ma.hu

2012. november 29-én az esti órákban Mezőtúron ismeretlen személyek egy családi házba bejutottak, kutatást végeztek a műhelyben, majd betörtek a lakóépületébe. A zajokra felébredő idős ember szemben találta magát több idegen férfival, akik bántalmazták őt, ennek következtében elveszítette az eszméletét. A betörés során a rablók értéket nem találtak, mindössze egy fém mérőszalagot és 3 darab elemes karórát vettek magukhoz. Az időközben magához térő sértettet ismételten megütötték, majd a helyszínt elhagyták. Az elkövetők közül az egyik még aznap este bement a Mezőtúri Rendőrkapitányságra azzal a történettel, hogy egy ismeretlen személy megvágta a kezét karddal. A másnap történő kihallgatása során a nyomozók kérdéseire ellentmondásokba keveredett, végül beismerte, hogy sérüléseit az előző esti betörés során szerezte. A Mezőtúri Rendőrkapitányság nyomozói rövid időn belül elfogták a további tetteseket, akik beismerték a bűncselekmény elkövetését. A négy mezőtúri lakost csoportos rablás miatt őrizetbe vették, a rendőrség előzetes letartóztatásukat kezdeményezte - tájékoztatta a ma.hu-t a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.