A sértettet a földön fekve találták

Saját nagyanyját rabolta ki egy szegedi férfi

Bántalmazta, majd kirabolta saját nagyanyját egy szegedi férfi, a rendőrök rövid idő alatt elfogták.

2012.11.21 10:04MTI

Jászai Linda elmondta, hétfőn egy aggódó szomszéd tett bejelentést, mivel nem látta egy ideje a szomszédos házban lakó idős hölgyet. Az egyenruhások kivonultak a helyszínre, ahol a sértettet a földön fekve találták.
   
Az idős asszonyt a mentők könnyebb sérülésekkel kórházba szállították. A rendőrök azonnal széles körű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, s hamar a látókörükbe került a 25 éves unoka – közölte a főhadnagy.
   
A rendőrök előállították és őrizetbe vették a férfit, aki a jelenlegi adatok szerint 200 ezer forintot vitt el. A fiatalember ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását – tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.