Verte, fenyegette

Terrorizálta nagyanyját egy pomázi lány

Rendszeresen fenyegette és bántalmazta idős nagyanyját az a 17 éves pomázi szenvedélybeteg lány, akit hétfőn fogtak el és vettek őrizetbe a rendőrök.

2012.11.07 09:06HavariaPress

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 17 éves pomázi lány, a vele egy háztartásban élő 71 éves nagyanyjától szerezte be a szenvedélybetegsége finanszírozásához szükséges pénzt. A lány az idős asszonyt rendszeresen fenyegette és bántalmazta, hogy megszerezze a kívánt összeget. 

Az idős nő október 31-én kért segítséget a rendőrségtől. A feljelentést követően, a rendőrök november 5-én elfogták az erőszakos lányt, aki az intézkedés során is agresszíven viselkedett, és nagyanyját a rendőrök előtt is azzal fenyegette, hogy megöli. A 17 éves lányt őrizetbe vették, ellene zsarolás miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.