Az idős nőt többször megütötték

Saját nagyanyját rabolta ki egy fiatal nő és barátja a VIII. kerületben

Saját nagyanyját rabolta ki egy 25 éves nő és annak barátja a főváros VIII. kerületében, az elkövetőket a rendőrség elfogta, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatásukat.

2012.08.26 13:00MTI

A fiatal nő és barátja csütörtök reggel jelent meg a nagymama Bérkocsis utcai lakásánál, és mint már korábban többször, pénzt követeltek tőle - írta a történtekről a BRFK a police.hu oldalon.

Az unoka a lakás ajtaját feszegetve, trágár, fenyegető szavakat kiabált nagyanyjának. A zajra kiment a szomszédban lakó nő, aki telefonon értesíteni akarta a rendőrséget, ám a fiatal nő barátja megütötte, és elvette tőle a telefont.

Ezután a férfi berúgta a nagymama lakásának ajtaját, majd odabent többször megütötte, fenyegette őt, pénzt követelt tőle. A bántalmazás és a fenyegetés hatására az idős nő megmondta, hol van a pénztárcája, és bankkártyája PIN-kódját is elárulta.

Az unoka és barátja két bankautomatából több százezer forintot vett fel - közölte a rendőrség.

A rendőrök térfigyelő kamerák segítségével rövid időn belül elfogták a tetteseket. Az idős nőt a mentők kórházba szállították, az elsődleges megállapítások szerint könnyű sérülést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.