Bűnszövetségben

Csoportosan elkövetett rablással gyanúsított férfit fogtak el a rendőrök

Bűnszövetségben, csoportosan elkövetett rablás feltételezett elkövetőjét fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi kapitányságának nyomozói és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai egy közös akció keretében.

2012.08.13 15:20MTI

A rendőrség közleménye szerint az elfogott egy 31 éves férfi és négy társa 2009. február 6-án betörtek a XXI. kerületi Völgy utca egyik lakásába, elloptak egy széfet a benne lévő értékekkel együtt. A rablás idején a lakásban alvó sértett a zajra felébredt, őt az akció végéig lefogták az elkövetők. A nyomozás során fény derült arra, hogy a férfi a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc utca egyik házában tartózkodik. 

Mivel a rendőrség információi alapján a férfinak fegyvere volt, az elfogáshoz és előállításhoz a TEK műveleti egységeinek közreműködésére volt szükség - írta a rendőrség. A férfit közös akció keretében elfogták, és a helyi rendőrkapitányságon előállították. Az illetékes bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, egy társa ellen a rendőrség körözést adott ki - írta a BRFK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.