Fia talált rá az asszony összeégett holttestére

Tüzes párnával fojtotta meg nagyanyját a drogos

A rendőrök múlt pénteken késő délután fogták el Almásfüzitőn azt a 35 éves férfit, aki január 16-ra virradóra egy égő párnával megfojtotta idős nagyanyját Bakonycsernyén, majd a házból összeszedett értékekkel elmenekült a helyszínről.

2012.01.23 09:11havariaPress

Saját fia talált rá a felismerhetetlenségig összeégett idős édesanyja holttestére, január 16-ra virradóra, bakonycsernyei családi házában. A rendőrség először közigazgatási eljárás keretében vizsgálta az ügyet, de a helyszíni szemle során bűncselekményre utaló nyomokat találtak, ezért később emberölés miatt indított nyomozást.

A nyomok a 86 éves asszony korábban már erőszakos bűncselekmények miatt elítélt, drogos unokájához, valamit annak 15 éves barátnőjéhez vezettek, akiket múlt pénteken késő délután, Almásfüzitőn elfogtak. A rendőrség mindkettejüket őrizetbe vette. A 35 éves férfi hurkot vetett a kéményre, majd felkapaszkodva, a tetőt megbontva, a padlásfeljárón jutott be idős nagyanyja házába.

A férfi meggyújtott egy párnát és azzal fojtotta meg az idős asszonyt, akinek felső teste szénné égett. Az unoka ezután egy metszőollóval levágta az asszony két ujját, amin gyűrűket viselt, végül összeszedte a házból az értékeket, majd elmenekült a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.