Egymást buktatták le

Kábítószer-terjesztőket fogtak el Mezőkövesden

A rendőrség egy kisebb kábítószer-hálózatot derített fel Mezőkövesden, hét ember ellen indítottak eljárást kábítószerrel való visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt.

2012.11.14 17:07MTI

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: két mezőkövesdi fiatal konfliktusa buktatta le a hálózatot. Egyikük fényképezőgépet adott volna cserébe a drogért, az üzlet azonban nem jött össze, majd zaklatás miatt feljelentette a "vevőt", akinél a rendőrök házkutatást tartottak, és kábítószert találtak.

A rendőrség jelenleg hét helyi fiatal férfival szemben folytat eljárást, de az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.