Miskolcon és Kazincbarcikán

Altatót tettek a férfiak italába, majd kifosztották őket

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a két nőt, akik az elmúlt időszakban több férfit fosztottak ki, Miskolcon és Kazincbarcikán, az italaikba csempészett kábító hatású anyag segítségével.

2012.11.08 12:29HavariaPress

A nyomozás adatai szerint a két nő bárokban vagy az utcán ismerkedett meg férfiakkal, együtt kezdtek italozni, majd egy óvatlan pillanatban kábító hatású szert tettek italaikba, és kifosztották őket.

Egy esetben az utcán mentek oda egy férfihez, aki épp pénzt vett ki a bank automatából. A nők leszólították, majd az új ismeretség örömére italt bontottak. Az elkábított férfi később arra tért magához, hogy pénze és iratai eltűntek.

A rendőrség a két nőt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság a napokban el is rendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.