Egyre durvábbak a rablások

Arra ébredt, hogy lefogták és ütik - otthonában, alvás közben rabolták ki

Sokkolódott az a lajosmizsei férfi, aki arra ébredt, hogy lefogják, ütik, és üvöltve azt kérdezik tőle, hol tartja a pénzét.

2012.11.04 08:46ma.hu

Kecskeméti Rendőrkapitányság 2012. 11. 3-án, korábban elrendelt nyomozás során rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 38 éves lajosmizsei és egy 22 éves felsőlajosi férfit.

A két férfi 2012. 10. 9-én 02:00 óra körüli időben egy lajosmizsei lakóház ajtaját befeszítette, majd az ágyban fekvő sértettet egyikük lefogta, majd több alkalommal megütötte. A bántalmazás közben azt kérdezték a férfitől, hogy hol tartja a pénzét.

Miközben a 38 éves férfi a sértettet az ágyhoz szorította, a másik rabló a lakást kutatta át. Amikor a sértett a bántalmazás és a kérdések hatására elárulta, hogy a kabátzsebében tartja a pénzt, a két férfi a pénztárcával távozott. Az ingatlan udvarán a pénztárcát a benne lévő iratokkal és bankkártyával együtt egy vödörbe dobták, csak a pénzt vitték el, 100.000 Forintot.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.