Az állatgondozót megverték

Pisztollyal raboltak el 17 birkát

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a két férfit és egy nőt, akik kedden hajnalban, egy dunaegyházi tanyán megverték az állatgondozót, pisztollyal megfenyegették, majd elvittek 17 birkát.

2012.10.24 16:41HavariaPress

Két férfi és egy nő jelent meg, kedden hajnalban, egy dunaegyházi tanyán, a 63 éves apostagi állatgondozót megverte, majd a társaság női tagja fegyverrel kényszerítette, hogy maradjon őrbódéjában.

Eközben a két férfi 17 birkát vitt el, majd egy kisteherautóval mindhárman elhagyták a helyszínt. A támadás során a gondozó nem sérült meg, az okozott kár 340 ezer forint.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a három rablót, továbbá kéri a lakosság segítségét, akinek információja van a támadókról, jelentkezzen.

Az egyik férfi 45 év körüli, fehér bőrű, 185-195 centiméter magas, erős testalkatú, kék szemű, pisze orrú, haja, szakálla, rövid bajusza őszes, a másik 30 év körüli, fehér bőrű 165-175 centiméter magas, csontos, beesett arcú, nagy orrú, kis fülű. A nő 27 év körüli, 175 centiméter magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, kék szemű, vörös, rövid hajú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.