Cicit vagy életet!

Új rablási technika: pucér mellüket nyomják az áldozat arcába

Sajátos módszert választott egy vietnami nőkből álló bűnszövetkezet mások értéktárgyainak jogosulatlan megszerzéséhez, a lányok a mellüket használják.

2012.11.04 08:33Konrád - ma.hu

Malajziában a boltosok és utcai árusok egyre gyakrabban számolnak be arról, hogy egy csapat Vietnámból érkezett nő úgy fosztja ki a vásárlóikat, hogy megvillantják fedetlen keblüket, majd kihasználják az áldozatok döbbenetét és elmenekülnek.

“Gyorsan lekapta a felsőjét, ami alatt nem volt melltartó. Majd azt kiabálta “erőszak”, ami az őt üldöző férjemet teljesen sokkolta” - mesélte el Chow Kwai Chet utcai árus, mi történt azután, hogy a nők ellopták egyik vásárlója pénztárcáját.

Egy másik elmondta, hogy a nők többnyire három-négyfős csoportokban vadásznak áldozataikra, és vélhetően egy nagyobb bűnszövetkezet tagjai. A boltos kollégáival már átadott három fülön csípett vietnámi nőt a rendőrségnek, akiket lopáson kaptak. “Sajnos a rendőröknek el kellett engedniük őket, mert az ellopott tárgyak nem voltak náluk” - tette hozzá a  férfi.

Khor Vhoon Seong a piaci árusok szövetésének elnöke elmondta: a nők csak a készpénzre utaznak, a hitelkártyákat nem viszik magukkal. “Később eldobják a pénztárcákat és retikülöket.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.