Hármat már elfogtak

Vigyázzunk jobban: újabb rablás a nyílt utcán

Egyszerűen leütötték és elvették 70.000 forint készpénzét, valamint mobiltelefonját.

2012.10.28 10:59ma.hu

Egy 50 éves keceli férfi tett  bejelentést a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra három ismeretlen férfi ellen akik  2012.10.26-án az esti órákban Kecelen  a Honvéd és Béke utca sarkánál leütötték és elvették 70.000 forint készpénzét, valamint mobiltelefonját. A sértett nyolc napon belül gyógyuló boka és koponyazúzódást szenvedett.

A bevezetett gyors nyomozási cselekmények eredményeként megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével Gy. Z. 44 éves, R. I. 48 éves és K. G. 37 éves keceli lakosok gyanúsíthatók megalapozottan – tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság.

K. G. jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, társait pedig őrizetbe vette a  Kiskőrösi Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.