Nem lövöldöztek Szegeden

Lövöldözést terjesztett a Facebookon

Poénból posztolta ki, hogy lövöldözés történt egy szegedi szórakozóhely előtt.

2012.11.07 11:31ma.hu

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság cáfolja azokat az állításokat, mely szerint „lövöldözés történt Szegeden” az egyik szórakozóhely előtt.

A valótlan tartalmú hozzászólást egy fiatalember tette közzé az egyik közösségi portálon, amit később többen megosztottak és kommentáltak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ellenőrizte az állítás valóságtartalmát és megállapította, hogy abból egy szó sem igaz.

A fiatalember meghallgatása során maga is elismerte, hogy a lövöldözéssel kapcsolatos hozzászólása nem volt valós, azzal csak „viccelt” – tájékoztatta a ma.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.