Jelentős értékre felfegyverkezve elkövetett rablás

Késsel kényszerítették a BMW átadására

Jelentős értékre felfegyverkezve elkövetett rablás miatt keresi a rendőrség azt a két férfit, akik augusztusban egy késsel megfenyegettek egy embert, Hajdúböszörményben, ékszereket, készpénzt szereztek tőle, majd BMW-jével elhajtottak.

2012.09.07 14:34HavariaPress

Augusztus 27-én, reggel két férfi késsel megfenyegetett egy embert, Hajdúböszörményben, a dr. Molnár István utcában, ékszereket, készpénzt vettek el tőle, majd elhajtottak JYH-057-es rendszámú BMW 116i autójával.

Csütörtökön bejelentés érkezett a debreceni rendőrség ügyeletére, hogy Debrecenben, a Domokos Lajos u. 34. számmal szemben lévő parkolóban megtalálták az autót. A helyszínen végzett adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a járműből hétfőn délután két 15 év körüli, 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid sötét hajú férfi szállt ki. A rendőrség kéri, aki bármilyen felvilágosítást tud adni a férfiak hollétéről, jelentkezzen. Az ügyben jelentős értékre felfegyverkezve elkövetett rablás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.