Négy üzletből loptak

Előzetesben vannak az ékszertolvajok akik elkábították az eladókat

Előzetes letartóztatásba helyeztek két férfit, aki júliusban a gyanú szerint négy üzletből lopott ékszereket Hatvanban és a város környékén, miután elkábította az eladókat.

2012.08.24 15:05MTI

Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője egy konkrét esetet ismertetve közölte: a gyanúsítottak olyan kávéval kínálták meg az üzlet - általuk ismert - tulajdonosát és eladóját, amelybe előzőleg bódító hatású gyógyszert kevertek, majd öntudatlanságukat kihasználva kifosztották az ékszerboltot. További három esetben hasonló módon követtek el bűncselekményt. A nyomozás eredményeként a rendőrök elfogtak két ecsédi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények - lopás és rablás - elkövetésével. A két férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.