Aranyat ért a lefoglalt áru

Hamis ékszereket foglalt le a NAV

Hamis márkajelzéssel ellátott ékszereket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Fejér megyében.

2012.07.22 10:55ma.hu

A pénzügyőrök a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóságának ellenőreivel közösen tartottak ellenőrzést dunaújvárosi, pusztaszabolcsi és ercsi ékszerkereskedelemmel foglalkozó üzletekben.

Az ellenőrzés során a szakemberek észlelték, hogy jellegzetes külsővel ellátott, hamis márkajelzéssel ellátott - Playboy, FTC, Nike, Mercedes, illetve D&G - védjegyoltalom alatt álló ékszerekről van szó, melyeket a pénzügyőrök lefoglaltak - adta a tájékoztatást szombaton Suller György Attila őrnagy, vám- és jövedéki szóvivő.

Az összesen több mint 130 ezer forint értékű ékszereket az illetékes Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság alaktalanította, és a jogerősen lezárt eljárásokat követően árverésre kínálta fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.