Több eset történt

Ékszertolvajt fogtak el Bicskén

Elfogtak egy ékszerbolti betörőt a rendőrök; a gyanú szerint a férfi múlt szombaton a kirakat betörése után ékszereket és karórákat tulajdonított el egy üzletből Bicskén.

2012.08.06 14:39MTI

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az elmúlt két hétben történt már a boltban hasonló bűncselekmény. Ezúttal a tettes egy járdakővel zúzta be a Bocskai utcában lévő ékszerüzlet kirakatát. A bicskei rendőrök adatgyűjtést követően azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. Az intézkedés során előkerültek az eltulajdonított tárgyak. Kihallgatásakor a gyanúsított beismerte, hogy korábban is ő tört be az üzletbe, sőt egy másik alkalommal is próbálkozott, de akkor nem járt eredménnyel. A férfit bűnügyi őrizetbe vették és vizsgálják, hogy más bűncselekményekben nem érintett-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.