Közvetlen fenyegetés

Jánoshidáról fenyegette meg a Fehér Házat - a terrorelhárítók elfogták

Az Egyesült Államok hatóságaitól kapott információk alapján azonosították, majd elfogták a Terrorelhárítási Központ kommandósai azt a 26 éves jánoshidai férfit, aki néhány napja fenyegető e-mailt küldött a Fehér Házba.

2012.08.06 16:48HavariaPress

Július utolsó napjaiban érkezett egy fenyegető e-mail egy amerikai kormányzati portálra. A Fehér Házat terrortámadással fenyegető üzenet feladóját az amerikai hatóságok azonosították, majd felvették a kapcsolatot a magyar rendőrséggel.

A megkapott információk alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai és a Terrorelhárítási Központ kommandósai augusztus 3-án, Jánosházán elfogták a fenyegető e-mail küldőjét, egy 26 éves, büntetlen előéletű férfit.

Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, tettére azonban magyarázattal nem szolgált. A Fehér Házat megfenyegető jánoshidai férfit - a rendőrség tájékoztatása szerint - terrorcselekménnyel fenyegetéssel gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.