Elvitték a pénzét és a telefonját

Megkötözték és kirabolták a 90 éves nénit a fiatalok

A Böhönyei Rendőrőrsre érkezett a bejelentés hétfőn reggel, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen tettesek egy 90 éves szenyéri idős nő házának ablakát benyomták, majd miután behatoltak az épültbe, az ott lakó nénit megkötözték és késsel megfenyegették.

2012.05.15 15:37ma.hu

Végezetül készpénzével és mobiltelefonjával távoztak. A kaposvári és a marcali rendőrök – a megyei nyomozókkal megerősítve – még aznap elfogták az elkövetőket. A két, 20 és 21 éves szenyéri férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, majd indítványozták előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.