A hatéves kislány végignézte

Machetával érkezett az élettárs: "add oda a kocsikulcsot, vagy levágom a fejedet"

Családi veszekedésről érkezett bejelentés a Marcali Rendőrkapitányság ügyeletére szombaton éjszaka. A Pusztakovácsiba kiérkező járőröket a bejelentő nő várta, aki elmondta, hogy élettársa több alkalommal életveszélyesen megfenyegette már.

2012.03.05 13:18MTI

Szombaton este részegen ért haza, egyből el kezdett kiabálni vele az autó kulcsát követelve, amit azért nem akart odaadni a férfinak, mivel látta, hogy részeg. Ekkor kiment a férfi a lakásból, ezt kihasználva a sértett felhívta a rendőrséget, mivel tartott attól, hogy élettársa egy késsel tér vissza és bántalmazni fogja.

Kis idő elteltével a feldühödött férfi kezében egy 50 cm pengehosszúságú bozótvágó késsel (machetával) tért vissza és azt kiabálta, hogy "add oda a kocsikulcsot, vagy levágom a fejedet", de tettlegesség nem történt. Mindvégig jelen volt és szemtanúja volt az esetnek hatéves kislányuk. A férfival szemben ideiglenes megelőző távoltartás került foganatosításra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.