Kerti munka - meglepő eredménnyel

Bomba Tótkomlóson: 15 embert telepítettek ki

Tizenöt embert kellett kitelepíteni vasárnap Tótkomlóson egy kerti munka közben talált második világháborús bomba miatt.

2012.03.04 21:17MTI

Tímár Tamás elmondta: az érintett ingatlannal szomszédos két családi házból is kiköltöztették a lakókat. Átmenetileg kilenc felnőtt és hat gyermek költözött rokonokhoz.

A bomba egy családi ház kertjében került elő, ahol tavaszi földmunkákat végeztek. A ház tulajdonosa a helyi rendőrségen jelentette az esetet, majd a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyelete értesítette a honvédségi tűzszerészeket Budapesten.

Ők hétfőn érkeznek Tótkomlósra, addig a polgárőrség biztosítja a helyszínt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.