Hárman egy ellen

Elmenekült a baltás elől a fiatal férfi

Egy 22 éves férfivel került szóváltásba három kunbajai férfi tegnap este. Ennek során többször, a három testvér közül egyikük egy baltával a kezében fenyegette meg a sértettet.

2012.03.05 07:46ma.hu

A megtámadott férfinek sikerült elmenekülni a helyszínről és nem sérült meg. A Bajai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást a Kunbaján történt bűncselekményben. A szóváltás okát, a bűncselekmény körülményeit jelenleg is vizsgálják. A három támadót gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozóhatóság, a baltával fenyegetőző férfi őrizetbe került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.