Gyorsan kapta elő gáz-riasztófegyverét

Férfi lövöldözött a Belgrád rakpartnál

Gáz-riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi egy fővárosi szórakozóhelyen.

2012.03.03 15:56MTI

Több lövést adott le egy férfi a nála lévő gáz-riasztófegyverrel szombatra virradóan Budapesten, az V. kerületben, a Belgrád rakparton található egyik szórakozóhelyen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a lövöldöző, egy 47 éves budapesti férfi összeszólalkozott egy társasággal, majd a fegyverrel több lövést adott le.

Az V. kerületi rendőrkapitányság kiérkező járőrei a férfit vérző fejjel találták a helyszínen, aki eddig tisztázatlan körülmények között, feltehetően nekiment a szórakozóhely üvegajtajának.

A gyanúsítottat előállították, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a BRFK szervezett bűnözés elleni osztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.