Mercedesből, gázpisztollyal

Családi bajok miatt tüzelt - elfogták a budapesti lövöldözőt

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki néhány napja több lövést adott le fekete Mercedeséből a főváros IX. kerületében. A lövöldöző családi problémáira hivatkozott kihallgatásán.

2012.03.02 08:32HavariaPress

A gázpisztolyból leadott lövések szerdán délben dördültek el a IX. kerületi Thaly Kálmán utcában. A lövéseket egy fekete Mercedesből adta le egy férfi, majd elhajtott. A szemtanúk elmondásai alapján a rendőrök megállapították a gépkocsi rendszámát, majd azonosították tulajdonosát.

A férfit azonban nem találták lakóhelyén, de rövid időn belül azonosították tartózkodási helyét.

A gyanúsítottat a készenléti rendőrök közreműködésével fogták el a VIII. kerületben, a Kőris utca egyik lakásában. A férfi elfogásakor megtalálták a gázpisztolyt.

A felfegyverkezve elkövetett garázdasággal meggyanúsított férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Tettét családi problémái miatt kialakult zavartságával magyarázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.