Ittasan lopkodott a zalaegerszegi tolvaj

Csokira ketchup? Jön a büntetés!

Nyolc tábla csokoládét akart ellopni egy zalaegerszegi áruházból egy férfi, azonban a biztonsági őr tetten érte és visszatartotta a rendőrök megérkezéséig. A férfi ruházatából előkerültek az édességek, ezért szabálysértési eljárást indítottak vele szemben.

2012.02.28 14:52ma.hu

Pár óra múlva egy másik áruházban kellett eljárni a férfivel szemben, ugyanis egy doboz ketchupot akart ellopni, de itt is résen volt a biztonsági szolgálat és ismét lebukott. Az ittas állapotban lévő férfi a rendőri intézkedésnek ellenállt, ezért megbilincselték, majd előállítását követően újabb szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.