Pofonos presszózás

Kis híján tragédia lett a vége az ingyen piának

Nem lett jó vége a hétfő délutáni presszózásnak: az ingyen pia vitte őket romlásba.

2012.02.28 09:00ma.hu

Dr. Jászai Linda r. hadnagy elmondta: a szegedi és apátfalvi férfi hétfőn Szeged belvárosának egyik kocsmájában szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egymással. A civakodást rendőrök akadályozták meg, miután a presszó pultosa értesítette az egyenruhásokat, akik előállították a két férfit.

Az 50 éves szegedi férfi kihallgatása során elmondta, hogy hétfő délután éppen iszogatott a talponállóban, amikor odament hozzá az apátfalvi férfi és fizettetett vele egy italt. Amikor az elfogyott még egy kört követelt tőle a 37 éves férfi, ám ezt már nem volt hajlandó teljesíteni - mondta el a rendőrség sajtószóvivője, hozzátéve: az ingyen ital hiánya felbőszítette az apátfalvi fiatalembert és szóváltásba keveredett a nem éppen józan ivócimborájával.

A szájkaratét tettlegesség követte és mindketten 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedtek. A délutáni matiné eredménye: büntetőeljárás mindkét férfivel szemben garázdaság megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.