Őrizetbe vették

Fényes nappal verték szét a férfi fejét vasrúddal

Őrizetbe vette a rendőrség hétfőn azt a két férfit, akik vasárnap este vasrúddal verték szét egy ember fejét, Kecskeméten. A megtámadott férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2012.02.28 07:30ma.hu

Egyelőre tisztázatlan okból támadt rá két férfi egy harmadikra, vasárnap délben, Kecskeméten. A két támadó vasrúddal verte szét a férfi fejét, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A rendőrég hétfőn este őrizetbe vette azt a két férfit, akiket a támadással gyanúsítanak, ellenük életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.