Elkábították és kirabolták

Rárontott a két nő: letolt nadrággal találtak az ájult férfire

Eszméletlen állapotban, letolt nadrággal találtak a rendőrök arra a férfira a főváros IX. kerületében, a Tinódí parkban, akit két nő kábított el és rabolt ki, péntek hajnalban.

2012.02.18 12:25havariaPress

A Vaskapu utcában igazoltattak a rendőrök két nőt, péntek hajnalban, akik nem voltak ismeretlenek számukra, mert korábban már követtek el különböző bűncselekményeket, de mivel a nyilvántartásban nem szerepeltek, elengedték őket. Mivel a két nő a Tinódy parkból jött ki, a rendőrök ellenőrizték a teret, ahol egy eszméletlen férfit találtak letolt nadrággal a földön fekve. Az értesített mentősök megállapították, hogy a férfi erősen ittas, vagy valamilyen bódító szer hatása alatt áll, és egy órán belül kihűlt volna, ha nem találnak rá. A rendőrök nem találtak nála semmilyen iratot, telefont vagy értéket, ezért felmerült, hogy a két nő vihette el azokat. A rendőrség hajnalban háromnegyed 4 körül a Rákóczi úton fogta el a két nőt, amint épp egy bank automatából próbáltak meg pénzt felvenni a férfi kártyájával. Ruházatuk átvizsgálása során előkerültek a férfi iratai és telefonja. A két nőt előállították, kihallgatásuk során elmondták, a Boráros téren ismerkedtek meg a férfivel, ahol szexuális szolgáltatásokban egyeztek meg, majd italába tettek valamilyen szert, amitől elvesztette eszméletét a parkban, ekkor kihasználva a helyzetet, elvitték értékeit. A két 41 éves nőt rablás miatt őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.