Magára gyújtotta a házát egy férfi

Holttest a lángok között

Meghalt egy idős férfi, aki vélhetően magára gyújtotta a házát a Pest megyei Bugyiban pénteken.

2012.02.17 16:33MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a rendőrséget délután két óra körül riasztották a község egyik családi házában keletkezett tűz, illetve az égő házban talált holttest miatt. Az elsődleges szakvélemény alapján a 75 éves férfi magára gyújtotta a lakását, bővebb információt a helyszíni szemle befejezését, illetve a szakértők bevonásával folyó vizsgálatot követően ad a rendőrség - tette hozzá.
   
Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese arról, hogy a holttestet a lángok megfékezése közben a dabasi tűzoltók találták meg. A ház egyik szobája teljesen kiégett. A tűz keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelmi igazgatóság is vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.