Kifosztották a Takarékszövetkezetet

"Arctalan" rablás Bócsán

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt rendelt el nyomozást eddig ismeretlen tettes ellen, aki pénteken délelőtt bement egy bócsai Takarékszövetkezetbe, majd ott a pénztárostól a bevétel átadását követelte.

2012.02.17 14:15ma.hu

A tettesnek az ott dolgozó készpénzt adott át. Az adatgyűjtés során a rendőrség megállapította, hogy az elkövető a pénzintézetből gyalogosan távozott. A rabló kapucnis felsőt, szemüveget viselt, valamint az arcát eltakarta, így követte el a bűncselekményt. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el az ügyben, melynek során jelenleg is tart az adatgyűjtés, a tanúk kihallgatása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.