A polgármesteri hivatal óvatosságra int

Rókák rémisztgetik Vác lakosságát

A helyi polgármesteri hivatal közleményben hívta fel a lakosság figyelmét arra, hogy rókák kóborolnak Vác belterületén.

2011.11.29 13:48MTI

A város honlapján olvasható felhívás szerint az állatok csapdával való elejtése, esetleg kilövése a fokozott balesetveszély miatt nem lehetséges, ezért a hivatal arra kéri Vác lakóit, hogy - különösen az esti órákban - az eddiginél jobban figyeljenek a környezetükre. A közterületi hulladéktárolókba például csak lezárt zsákokban helyezzenek el olyan hulladékot, amely esetleg élelemként szolgálhat a kóborló állatok számára.
       
A "helyzet orvoslására" a polgármesteri hivatal minden, a rendelkezésére álló eszközt igénybe vesz – írták a vac.hu-n, részleteket azonban a honlapon nem közöltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.