A tiltás ellenére is nyitva van

Dizájner drogok Debrecenből - hiába tiltja az önkormányzat

Az önkormányzati tiltás ellenére is nyitva van Debrecenben a dizájner drogokat árusító Amsterdam Shop.

2011.11.22 14:26MTI

A boltot már napokkal ezelőtt bezáratta a jegyző, de az üzemeltető nem vette át az erről szóló végzést.

Gulyás Tünde, a debreceni Önkormányzati Hivatal osztályvezetője elmondta: december elejére a határozat közöltnek számít még akkor is, ha az üzemeltető nem veszi át. Ha szükséges, a rendőrség közreműködésével szereznek érvényt a bezáratásnak - tette hozzá.

Kósa Lajos (Fidesz) polgármester korábban kudarcosnak minősítette az együttműködést az önkormányzat és az államigazgatási szervek között a bolt bezáratásának ügyében.

A politikus a városi közgyűlés október 27-i ülésén hatékonyabb munkát kért a rendőrségtől a kábítószer-terjesztés ellen Uzonyi Attila városi rendőrkapitány féléves beszámolója után. Kósa Lajos akkor azt mondta: három önkormányzati határozatot is elutasítottak a felettes szervek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.