Rokkant volt?

Polgárőrt pofoztak a temetőkapuban

Vasárnap délután Hajdúnánáson egy - a Városi Köztemető bejáratánál beléptetési feladatokat ellátó - szolgálatban lévő polgárőrt ütött meg egy helyi 58 éves férfi.

2011.11.02 14:15ma.hu

Az incidensre azért került sor, mert a férfi sérelmezte, hogy a polgárőr felszólította: mutassa meg a rokkantságát igazoló parkoló-kártyáját. A polgárőr bántalmazását követően az elkövető a helyszínről elhajtott. A férfit a rendőrök előállították a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra, vele szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.